Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vilar sött på tungan


Någon eller något kittlar mitt hjärta.
Något eller någon berör min själ.
Prövar styrkan, då idag är idag,
kommer imorgon, att klamra sig fast vid igår.

Dagen snuddar jag vid.
Jag strör mina pärlor vid porten.

Rädsla, vad är det, jag skrattar,
det otäcka bort och död.
Om ondskan försöker ta mig, så kom,
då kraften i mig ska vakna.

Stark nu, sen svag.
Men vad gör det,
då pusslet snart är lagt.

Den sista pusselbiten vilar,
i mitt eget ödes makt.




Fri vers av Rosen VIP
Läst 414 gånger
Publicerad 2007-04-21 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP