Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
just så är det... vänner fyller livet med mening....


meningsfyllnader



samlade Du de vackraste orden i Ditt skrivarskrin
orden om medmänskligheten
om kärleken

och saknaden

ur Din lyriska källa porlade metaforerna
obegränsade som vågor i öppet hav
smyckade du med rännilar
av rimmade ord

lyfte Du varsamt på locket
doppade pennstiftet
i det röda bläcket

till Dina vänners stora beundran och tacksamhet

till min själs outsägliga vördnad

min tacksamhet

och beundran







Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-22 12:34



Bookmark and Share


  Jojo
Så fint. Ja, just så är det. Vänner är så viktiga.
Och ditt språk här är så poetiskt vackert. ...skrivarskrin... jag myser
2007-04-24

  Annette Andersson
Ja, jsut så är dt! Vänner fyller livet med mening och du har lyckats få det i ord så vackert som bara du kan! En njutning att läsa! Lycklig den som är din vän!
2007-04-23

    Maria Malm
Visst, det här är \"meningsfyllnad\" om något, vad vore annars..tomt..
2007-04-22

  ia VIP
så mycket värme
det är väl så
vänner är något som ger mycket mening
kanon bra!
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk