Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
modigt men svårmodigt... texter som kräver mognaders livs erfarenheter... texter som kräver...


mognader


vi möttes i texter över lycksalighetes grönskande öar

men strandade bland elakhetens klippor
av stens hårdhets känslor
sprängstoff

kom vi att tala om svekfulla vänner
om våndor
som fyller natts drömmars bägare till redden
om ensamhet i tvåsamhet

svekfyllnader

läste jag dina väl formulerade dikter
med stor vördnad
beundran
över din utlämnnde öppenhet

vi möttes
kom vi att tala om
läste jag

skriver Du de vackraste texter som bringas kan
förmedlar Du ett budskap
vars värde inte kan mätas i dags valutor

skriver Du
för egen själs läknings fromma
till Dina vänners läsnings glädjen
skriver Du till min själs läknings glädjen

skriver Du till...







Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 584 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-22 14:01



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
Tack den går rakt in i hjärtat, fick en tår i ögat du är en kär vän
2007-04-24

  glittertindra
Vacker :)
2007-04-24

  Annette Andersson
Vilken vacker text! Jag blir gripen och rörd över dina vackra ord som berömmer någon som vågat dela med sig av sina erfarenheter genom livet.
Gillar uttrycket \"ensamhet i tvåsamhet\".
*bokmärker*
2007-04-23

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Den har gillade jag så så mycket *tack*
Låt oss mötas uppe på en klippa, på klippans grönskande mjuka gräs inte bland elakhetens klipper, riktigt bra skrivet! tack igen! :)
2007-04-23

  Lilla My* VIP
Vilken vacker dikt till en vän som öppet skriver om och till...
Fint skrivet o vilken vacker näckrosbild!!
2007-04-22

  issac.a.m
text som ekar ... vacker bild och vacker text..
2007-04-22

    Nattviol
en sann vän!
av livet danad och redo för möten
i ordens släktskap och gemenskap
precis som Du skriver till
vacker text till din lyckans vän
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk