Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill inte bli sårad, men eftersom jag inte kan prata så blir jag det ändå. Jag hatar.


Vart slängde du min själ?

Jag sliter inte ut ditt hjärta
ur din bröstkorg och
använder det som mat
åt hyenorna.

Jag tar inte allt du har
som någon tar godis
från ett barn och
får dig inte att gråta.

Jag vill att du ska läsa
mig som en öppen bok
och veta att jag inte vill
dig illa.

Jag vill att vi ska mötas
på halva vägen och
hitta det speciella
igen.




Fri vers av askmeiwontsayno
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-04-22 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

askmeiwontsayno
askmeiwontsayno