Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RISPA

Trycker ner ansiktet i kudden
Blundar för risporna
Gömmer mig i täcket
Slätar ut ojämnheterna
Men så fort jag rör mig
Skrynklas ytan
För att sedan lämna spår




Övriga genrer av flumm
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-04-22 17:57



Bookmark and Share


    vemod
ojojojoj
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

flumm