Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

Krampaktigt
Pressar vi huvudet upp mot vattenytan
För att hålla oss själva vid liv
Levande

(I det stora hela
Endast en rysning
Över ytans yttersta)

Vi griper tag
I dem som står oss nära

Förhoppningar sjunker till botten
Svarta hål bildas
Och vissa
Tänjs till sitt yttersta

Vi sväljer
Sväljer
Och sväljer






Små
Små bubblor
Sipprar ändå ut ur min mun




Övriga genrer av flumm
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-19 20:47



Bookmark and Share


    vemod
.T
2009-04-19

    vemod
säger inget mer än

B.O.K.M.Ä.R.K
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

flumm