Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är så sjukt knäppt så snart vet jag inte vad,













och jag klarar inte av det.






























Övriga genrer av flumm
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-20 15:19



Bookmark and Share


    vemod
men du, vad händer? <33
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

flumm