Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingress, kort beskrivning



jag skriver

raderar

tänker

skriver

raderar.







jag vet inte vad det är,
det kanske bara inte
finns så mycket att säga?










Övriga genrer av flumm
Läst 500 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-09 01:17



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Kanske finns väldigt mycket att säga. Svårt att börja - hitta rätt ibland. Det du skriver är fint.
2008-08-28

    vemod
känner igen mig, vännen min


<3
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

flumm