Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god bless you






jag önskar att det fanns postkontor
i himlen







Övriga genrer av flumm
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 18:26



Bookmark and Share


    vemod
vackert alma fina<3
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

flumm