Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara visste, hur ont det gör att se dig gråta.

När allting ramlar sönder,
när allting går isär.
När mörkret bara faller,
när hoppet inte bär.

Då ber jag till min ängel,
den jag kallar Gud.
Den sitter vid mitt fönster,
i sin stora vita skrud.

Den sväljer mina tårar,
den torkar min gråt.
Den ger plats åt mina misstag,
den ger plats åt mitt Förlåt.

Kanske är den bara symbolisk,
kanske finns den bara där.
Men det är till ängeln jag viskar böner,
då när hoppet inte bär.




Övriga genrer av flumm
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-04-22 18:14



Bookmark and Share


  vapendragare
Jag håller med Lithia , de bästa raderna var de hon skrev. underbart!
2007-04-28

  Lithia
Åh, så himla vacker!

\'Den sväljer mina tårar,
den torkar min gråt.
Den ger plats åt mina misstag,
den ger plats åt mitt Förlåt.\'

Helt fantastiska rader!
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

flumm