Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterträd

Vinterträden med
snötyngda grenar
Fåglarna flyger
Ner mot sjön
Jagade av vinden




Fri vers av Laertes
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-04-23 14:36



Bookmark and Share


    sunnanvind
Du beskriver så bra att man ser dem flyga ...vacker bild!
Samtidigt känns den dramatisk ...
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes