Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om Susanna i badet har skrivits mångfaldigt.. men vad hände egentligen..


proppen ur


proppen ur badet
för Susanna gick vattnet
döpte barnet




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-04-29 22:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hehe...en tolkning om vad som hände, lika bra som de andra...
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk