Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling

bussen till jobbet

en halvtimme försenad

glömde plånboken hemma

missade lunchen

stressa stressa

tjafs och tjafs

äntligen hemåt

ny busschaufför

missade hållplatsen

släppte av mig på åkern

fick plumsa i snöhögarna

mörkt och tyst hemma

katterna vill in

hunden vill ut

en tråkig jävla dag

tills jag får syn på

ditt meddelande

i kollegieblocket

på köksbordet

du skriver

att du älskar mig









Övriga genrer av aniara
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-02 19:27



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Hittade den här texten från din samling och tyckte den målade upp min egen vardag och många andras också särkerligen
Och slutet är så härligt i sin ömhetsbetygelse..
2007-03-20

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Känner stressen och aden ursköna känslan att sedan få se något så uppmuntrande och vackert skrivet=) Älskar den här:)
2006-10-09

  Cattis Rönn
jobbig dag....kärlek...fint skrivet!
2005-03-02
  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara