Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Jag vill tro att
människorna är goda

Jag vill

att medmänsklighet styr
våra beslut vi tar

Jag vill

att vapen läggs ner
och alla tyranner blir
snabbköpskassörskor

Jag vill

att maten som finns och räcker
delas rättvist mellan alla

Jag vill

att ängen och skogen får
behålla sitt vackra sköte

Jag vill


att barn får leka fritt
och inte gå beväpnade
till skolan

Jag vill

så mycket....
men är det möjligt?







Fri vers av Annelie Hugo
Läst 656 gånger
Publicerad 2005-03-02 20:30



Bookmark and Share


    Mejja
...kan kännas långt bort, men med fler lika insiktsfulla människor som du så skulle det vara så mycket lättare. Kramiz
2005-03-05

  _Mian_
att kasta ruttna ägg på Bush! :-) En mkt. fin dikt vars önskan instämms till full i.
2005-03-02

  kath
och visst är det mesta av det möjligt...jag tror på det. Fin text
2005-03-02

  Cattis Rönn
även om det kan ta lång tid...Fint beskrivet!
2005-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Annelie Hugo
Annelie Hugo