Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koppla bort mig

jag har ingen självbevarelsedrift
du lyssnar med tvivel i ögonen
hoppet är övergett sedan länge
du ser frågande ut
det rör mig inte längre
du verkar bekymrad
bra... dåligt... liv... död... värme... kyla...
du vill härifrån
meningslös benämning av status
du stirrar ner i golvet
jag fördriver tid
du rör dig inte alls
försöker överleva till jag inte kan längre
du tänker, det syns
fel person på fel plats vid fel tillfälle
du skrattar när jag säger vad jag känner
jag tystnar snabbt och tänker
skrattar och säger att jag skämtar

inom mig skriker en röst
konstant och högt
du borde inte vara här
du har ingenting kvar här
du finns inte längre
men det spelar ingen roll

när du ler åt mig ler jag inte tillbaka
jag vet inte vad det är du verkligen vill

jag hatar min spegelbilds sätt att lämna mig tom på känslor




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-23 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen