Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdans

Såsom mjukheten i dig lockar fram
kärlek i mig,
går jag en vinglig stig fram
för att dig möta.

Molnens täcke viras om oss,
i en kaskad av ljus.

I ett sken som glimmar likt regnbågens
nyans i det daggvåta gräset.

Föder fram toner som berusar
mitt inre, lockar till kärleksdans.









Fri vers av Annelie Hugo
Läst 586 gånger
Publicerad 2005-03-02 20:52



Bookmark and Share


  Manal
härlig dikt. Vilken kärleksdans
2005-03-03

  Cattis Rönn
att denna var helt underbar...Bra skrivet!
2005-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Annelie Hugo
Annelie Hugo