Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dilemma


vem fan är du?!
tala till mig
vem i helvete försöker du vara?
berätta... vad tänker du på
titta inte på mig för fan!
du är så vacker
stick och brinn... försvinn!
stanna kvar... hos mig... snälla
gå och dö... dra åt helvete... dö!
håll om mig
håll käft, satans idiot!
se på mig... låt mig få se dig...
jag... sluta... snälla, sluta prata..
förlåt... sa jag något dumt... menade inget illa... sluta gråta...
jag hatar dig så jävla mycket...
jag älskar dg i evighet...




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-23 23:51



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Dilemman dansande på knivspetsen, antingen eller...
Starkt, taggigt, en verklighet. Bra intensiv text.
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen