Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindens kyss

Så vacker som du är,
Vad gör du egentligen här?
Någon som du,
Borde inte vara här nu.
Dina vackra sinnen,
Skulle förstöras av mina kalla minnen.
Men du ska veta,
Att om du försvann skulle jag aldrig sluta leta.
Och varje gång vinden smekte din kind,
Var det jag som slängde en kyss, ut med en vind.




Fri vers av Patrick K
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-24 21:33



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Lekande lätt far texten fram, talar om kärlek, ja den kan.
2007-06-06

  frökenjulie
Så underbar och vacker..
fångades av den.
Dina vackra sinnen,
Skulle förstöras av mina kalla minnen.
2007-06-06

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fin...och titeln föll jag för!
2007-04-26

    Bodil Sandberg
Underbart poetisk titel ...underbara varma ord...smått sorgset men mycket mycket vackert!!!!
2007-04-26

  prinscess VIP
men vad vackert du skriver
underbart att läsa
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K