Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the devils patch

Shoppar tystnad, ett generat leende.
Tystlåtna blåmärken säger “du är bra på att ramla”
medan skriken väser: “ett annat liv”.
Ramlar över hatet som föraktfullt lagt sig över vägen
för att hindra all Eventualitet.

En sista strid?




Fri vers av eerie
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-04-25 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eerie
eerie