Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kapitel


ett kapitel
avslutas
sista raden skrivs

dröjande
håller jag pennan kvar

det är snart dags
att vända blad

skriva ett
helt nytt
kapitel





Fri vers av Marreb
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-04-25 19:18



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Låter spännande...
2007-04-27

  Albert
inte så illa, ändå
enkel men tydlig metafor
Jesus använde bara enkla bilder
så folk kände igen sig

Nytt kapitel! Spännande!
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb