Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grovt förstorad ensam tanke


du får mitt huvud att skrika
tanke efter tanke
en sörja av ord jag inte förstår
inte vill förstå
inte kan yttra
inte kan höra

mina ögon vill implodera
du får mig att inte vilja se
inte ens en soluppgång
inte ett enda ensamt varsamt moln

du värmer mitt sinne

brännmärker mig inifrån

eld... det sprider sig
jag brinner
jag smälter
jag förgås

är det bra nog nu?

kan jag springa nu?

kan jag försvinna?

får jag din tillåtelse att inte vara?




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-25 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen