Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
resandens ensak...


går tåget

förbi rusar lövskogen
hela tåget står stilla
kvinnan ser ut




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-04-25 22:34



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
gillar mycket den här dikten som kombinerar människa, rörelse och stillastående!
2014-05-12

  Anna Nickolausson
så fin underbar kan vara kort som de säger
2007-05-02

  Arwen
fint, kan ge upphov till filosofiska tankar...Tiden rusar..får vackra bilder också...fint när du leker med tanken på det bakvända, det vackra i det som inte följer självklara spår...
2007-04-27

    Maria Malm
Beror på verklighetsuppfattning..
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk