Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för alla resenärer


stannar tåget


felet är teknisk
stannar spåret mötet
läser hon tiden




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-04-25 22:36



Bookmark and Share


    Maria Malm
Den omedelbara reaktionen hos de flesta resenärer..och hur lång tid tar det denna gång? Tågförseningar kan också få möten att spåra ur..
2007-04-26

  Lilla My* VIP
SJ i ett nötskal....tekniskt fel...;)
eller se tiden an från..ett inslaget spår..som spårat ur tillfälligt...pga teknikaliteter...
2007-04-25

  Nina V A
\"stannar spåret mötet
läser hon tiden\"

ser tiden dunka fram längs rälsen
runt runt och fram fram
trots att det är ett fel och hjulen stannat
så fortsätter tiden snurra

kort stycke som jag väljer att tolka fritt
där står hon
och läser tiden
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk