Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntanslöshet

porslin

går sönder så lätt

du säger att du tål mig

jag är en buffel

vill inte krossa dig

du är starkare än mig

på insidan

jag bryts sönder

när du släpper taget

våra skärvor passar inte ihop

vi kommer gå sönder

krossa varandra

tanklöst

och vackert




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-27 00:08



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
jättefin dikt...gillar speciellt porslinsliknelserna..
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen