Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jiamari


presto

~~~

i San Marcos skugga
njuter vi tystnadens eko

och varandra


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 569 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-27 18:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det pirrar till och jag njuuuuuuuuuuter!!!!
2007-05-08

  Jer
Fint förmedlat jiamari haiku.

Buon viaggio!
2007-04-29

  Rachel Roth
tycker om...hela denna
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan