Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

förlöst ifrån kalla, tårfyllda ögon
en blick av osedd syn faller in
skapas, förtvinar, försvinner
obehövd, oväntad, bortkommen
en stillhet fördriven av lugn
av andning, in... stanna kvar... ut...
välkommen småhet och välvilligt beroende
det inspirerar, trappar upp och eskalerar
dova ljud, skrik och viskade ord
i mörkret utanför det inre
i kylan som borde vara men inte är
förlöser sig själv och försvinner
ingenting stannar kvar




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-28 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen