Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeramen

Tonerna delar landskapet,
som en ridå,
för mina ögon.

Paralyserar min blick.




Fri vers av Kristoffer Eriksson
Läst 581 gånger
Publicerad 2007-04-28 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristoffer Eriksson
Kristoffer Eriksson