Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illuminans

Stenen gled ut på sjön över den tjocka isen,
kastad av en frustrerad tonåring en kall vinternatt.
Skrek ut i mörkret
och han skriker med.

Gled ut ur synhåll och fortsatte av egen kraft.
Kompassnålen pekar ut i tomma intet,
i alla vädersträck,
i alla väder.

Splittrad av ett grässtrå.




Fri vers av Kristoffer Eriksson
Läst 544 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-28 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristoffer Eriksson
Kristoffer Eriksson