Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eternity Changing

En kvinnas hand sluts,
efter att ha känt naturens skiftningar
mot sin flata sedan den var ett barns.

Omfamnar vad som fallit den i.

Öppnas och sluts
igen,
som fjärilsvingar.

Skiftar form för varje blinkning.
Skiftar med himlen ovanför.




Fri vers av Kristoffer Eriksson
Läst 550 gånger
Publicerad 2007-05-02 23:58



Bookmark and Share


    GaiaKaja
Den här tycker jag verkligen om!
Ingenting är still, men vi kan fånga ögonblicket.
\"mot sin flata sen den var ett barns\"
Vi är samma fast ändå ändrar vi form
Mycket fin!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Kristoffer Eriksson
Kristoffer Eriksson