Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan jorden fortsätter att snurra runt solen

Jag vill bara
dyka med huvudet före
rakt ner i madrassen,
bredvid dig och din nakna kropp.

Rakt ner i mörkret
och värmen
till dig och glömskan.




Fri vers av Kristoffer Eriksson
Läst 586 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-28 17:57



Bookmark and Share


    GaiaKaja
tycker om den här dikten, den är rakt på sak men samtidigt skönt poetisk. enkel i sin form men en stark känsla av längtan.
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Kristoffer Eriksson
Kristoffer Eriksson