Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

La la la la (Epilogen)

När mörkret fallit
är solnedgången snart glömd.
Vi springer genom skogen
som om vi aldrig hört sagor förr.




Fri vers av Kristoffer Eriksson
Läst 677 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-28 17:54



Bookmark and Share


  Limestoned
att få ner en så stark känsla
på så få rader
är något jag aldrig lyckats med!
helt otroligt!
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Kristoffer Eriksson
Kristoffer Eriksson