Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det skulle rimma alltihop, det var därför det inte blev så bra ;)


Nu är våren här på riktigt

Kylan är borta
Jag slutar frysa
Blommorna blommar
Och solen börjar lysa
Fåglar som flyger
Fåglar som kvittrar
Isen har smält
Och vattnet det glittrar
Björken i skogen
Har nu blivit grön
Våren är här
Och den är så skön




Fri vers av Vivaldi
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-04-28 19:22



Bookmark and Share


    Miss Författare
Jättebra rim tkr jag!
2007-04-30

    joje
Den var ju bra!
poäng 09!
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Vivaldi

Mina favoriter
Guldmyntet