Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
notera att detta är fortsättningen på håltagaren...ett naturens under... bildbevisat..


med halva inne...


nej stanna
viskade hon
vi struntar i tystnaden
titta
stillheten kan vänta till efteråt

ser du hålet
nu har han halva inne
är på henne så fjädrarna ryker
tar henne bakifrån
åh... igen...
åh...

men kom nu
vi måste gå hem

jag kommer...





Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-04-28 21:56



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
upp till åskådaren att tolka............., bra skrivet väcker många tankegångar
2007-05-01

    Nattviol
stundens ljuvliga naturupplevelse
på tysta fötter förvandlas till stundens
pornografiska upplevelse... en naturakt
icke att förakta! det är härligt att vara
fågel liksom människa ibland!
sköna ord, eftertänksamma i
vacker utformning
2007-04-29

    ej medlem längre
Vårkänslorna flödar lite här och där! *L*
Härlig fortsättning på håltagaren...
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk