Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett cresendo av välljud till artens fortlevnad... trumningar så flisorna ryker..


håltagaren...


vandrade vi i stillheten
så nära
för att höra tystnadens smygande
bara för att vi ville
för att vi kunde
längtade till

så nära
att våra fötter sågs njuta ohört
hördes våra drömmar
bara för vi ville
längtade till

som ett trumsolos cresendo
till älskogens boreden
hukar vi i stum beundran
svarte älskaren

ohört viskar hon
så nära
ser du hålet för kärleken
stör inte tystnaden
vi drar oss hemåt

till vårat




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-04-28 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Naturens kärlek kräver omtänksamhet av oss....*L*
Verkligen ljuvlig beskrivning på det som just nu sker omkring oss om vi bara vill se...
Applåd!
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk