Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här med oss poeter och alla de andra..


Även i poeten ligger allt det,
sagt om människan
som i sin
avundsjuka
lycka
kärlek
och hat

faller för frestelsen
och
kritiserar
skvallrar
manipulerar
och ljuger

själv bär jag med mitt ego i en diktafon...




Fri vers av Rosen VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-29 09:24



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet...poeter är ett samhälle med människor i konsentrat...
2008-02-03

    ej medlem längre
Du har helt rätt. Även vi poeter är vanliga människor.... Och tack för den härligt befriande bekännelsen i sista raden!
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP