Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blaha


på morgonen när jag vaknar
och kvällen då jag inte kan sova
och dagen då jag vill försvinna
och kvällen då jag inte vill någonting alls
och helgerna som suddas bort i sömn
och sekunderna, minuterna och timmarna
de små ögonblicken som flyter ihop i en sörja
i det lilla stora och det stora lilla finns ingenting kvar
små, söta ord utan mening och tankar utan uttryck
att stirra ut i luften, på balkongen
med en cigarett i handen och rök runtomkring mig
det närmaste jag kan komma till lycka
jag förstår mig inte på den här sekunden
jag drar mig ur
ses på balkongen om två minuter




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-29 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen