Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är...


livet är ett nervöst sammanbrott
ett enda svagt andetag
åtföljt av ett falskt skratt
utan egentlig orsak

livet förringar sig självt
en nedlåtande attityd
av ett sista försök att låta
att spela fram ett hopp
som inte bemödar sig att existera

livet är kall värme
varm kyla och fuktig torka
en kall tår mot en varm kind
sältan i ett sockersött leende

livet är en grådassig kopia
av en avslagen verklighet
färglagt med krita
och ihopskrivet av en get

livet är en toblerone
inköpt på semestern
slukad på ett andetag
ingen annan får smaka
ingen annan vill ha




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-29 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen