Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är jag ärlig




Idag har jag gjort mitt bästa
för att vara er till lags

Idag har jag gjort mitt bästa
för att vara lycklig

Idag har jag gjort mitt bästa
för att inte tappa bort mig själv

Idag har jag gjort mitt bästa
för att göra mig förstådd



Idag vill jag inte leva




Övriga genrer av Kardinal
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-04-30 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal