Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du kan se på mig

Vi var inte
mer än bara vänner

Ibland skakade jag genom nätterna
för att slå barken
av träden
och jag hade ingen mark
under fötterna
Men inuti hade jag alltid
det som ni slagit mig med

Det spelar ingen roll för mig längre

Om du hade sagt att du älskade mig
redan när vi var små
hade jag kanske svarat
att vi kunde vara mer

Om du tror att det hjälper
så vet jag att du ångrar dig




Fri vers av Kardinal
Läst 339 gånger
Publicerad 2008-03-02 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal