Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal


Jag är ett monster, men du

Jag vet inte hur du gör.
Hur kan du inte känna?
Jag kommer att dö
i någon annans armar.
Stör inte det dig det minsta?

Jag vet inte hur du gör
för att inte känna
Men jag vet också
hur det är att vara ensam.




Fri vers av Kardinal
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-08 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal