Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit och något annat jag inte känner igen

När det är mörkt som nu
kan jag känna att du också tänker tillbaka

Det var farligt
och vi gjorde oss lyckliga
Det sitter kanske mest
hos dig
Och om jag orkade ge det tid
så skulle du bara glömt mig
fortare

Jag blev inte lurad
jag blev bara inte
prioriterad

Men det är över nu
och jag har blivit
mörkrädd




Fri vers av Kardinal
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal