Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbigt hemma

Varje gång en dörr smäller igen
Här hemma
Dör en bit av mig
Varje gång jag hör skrik
Så faller jag i bitar
Varje gång någon blir arg
Går jag sönder

Faller,

Dör,

Jag ska inte behöva ha det så här,
Hemma.




Fri vers av Patrick K
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-04-30 21:28



Bookmark and Share


  frökenjulie
Ingen ska behöva ha det så hemma..
för hemma är hemma.
tungt och bra!
2007-06-06

  Mangal VIP
Tungt. Bra förmedlat.
2007-05-20

  Rasmus Canbäck
hemskt, låt dörren stå på glänt, låt den lilla ljusstrålen sippra in genom dörrspringan och le åt den.
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K