Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blad från mitt liv...


Det står blommor på bordet


ekot av röster
omger dess blad

- åh, så vackert!

att se något
stilla dö

- åh, så snällt!

så ingen
annan får se


det står blommor
på ett bord





Övriga genrer av Herr Morris
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-30 22:11



Bookmark and Share


    Erika H
ett fängelse
stympade liv
vackra ända in i döden

drar mig inåt, i livssaknadens rum
där vi alla bara tar det vi vill ha
tänker inte på vad som är bättre
eller rätt

vackert
2007-05-02

  [ShadowWalker]
ÅÅÅÅÅH vad du har varit saknad!

*hålla kvar i*

Som alltid helt underbart, men också tänkvärt och mångtolkningsbart.

Snyggt uppställt med den sublima dialogen.

Just tanken av vad vi faktiskt ser eller inte, lägger vi som ordspråket säger, verkligen märke till trädet för skogen och tvärtom.
Alla borde tänka igenom hur man egentligen dömmer...

Tack kära vän, tack!
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris