Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svider...


det svider i min avbrutenhet
mitt oklara, uppenbara
det som borde och det som måste
saker som försvinner, förtvinar
och dör

det svider i mitt sinne
vem var du försvann du vet du
vart du försvann till.. ifrån
känner jag ens vem du var
när du var jag

det svider i mitt dagliga
det lilla lilla livliga
andningsosundhet
inhalera mera, extrahera
andas ut och försvinn
synen gör mig illamående
tanken gör dig vacker
egensinne, vansinne
vanlighet och daglighet
oduglighet?

det svider i min spegelbild
du förtrycker mig
du är inte jag
du är var jag försvann
vet du var jag är

det svider
jag lider
inte
smider
planer
fördriver
tid...




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-30 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen