Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betongvägg...


Styrka

finns i

allt

du inte

klarar av...

Slut ögonen
rusa mot
dit du inte vill
den enda utmaningen
värd någonting
är den
du vet
du aldrig kommer klara av

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-30 23:05



Bookmark and Share


    Casca
jag vågar inte...
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen