Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uppe till höger... under namnet...


Sök Hjälp?

Läs texter, Böcker? Taggar?! Skriv text / Sök Hjälp!

Skriv... förhandsvisa?

Skriv texten du vill publicera här!
Titel?
Ingress, kort beskrivning?
Text?

Intressant...




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-01 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen