Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är jag halvnöjd... men jag är aldrig nöjd med hälften...


Vänd dig om...



du bara lägger dig ner som om ingenting hänt

och mina fötter är kalla som vanligt

det närmsta jag kan komma

nåt som kallas närhet


är att böka in mina kalla fötter mellan dina varma lår

jag brukar få värma mig där

men ditt hjärta är kallt

du drar dig undan nu


du sa ju att du är känslolös så jag är varnad

detta handlar bara om fysisk a-t-t-r-a-k-t-i-o-n

kan du stava till det?

det kan jag


jag får klara mig ensam nu när allt det roliga är över

värmen lämnar kroppen och jag är som död

din rygg stirrar blint på mina bröst

men skriker högt om avstånd


och jag brinner och bränner men du ser det inte nu

för du har ryggen mot mig och jag är tyst

jag vill skrika högt och riva i dig

klösa dig så du blöder


säg mig...

känner du nåt?

känner du nånting nu?




Fri vers av enlitenenstor
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-05-02 11:22



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
..igenkännande..aj vad ont det gör när man vet att det ej finns något kvar..känslosam text..och mycket bra formulerad
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor