Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närheten tänds till eldar

 

Närheten tänds
till eldar
där morgonrodnad råder

där daggdroppar växer
trillar till ro

i vår värld

 

det speglar dina ögon

strålar ur den djupaste
sinnlighetens intensitet

en gyllene lyster

ett svall av kärlek

inte lagt till ro

 

förnimmer ditt inre
ur en källa speglad

önskan att se

stjärnekransar

skenets dans i natten

 

du är kärleken
åtrån önskningen

i en vals

så jag vill föra handen
över din rygg

i en dans

låta den leda
möta varje dal

kyssa varje plats
sinnernas bal

 

här är vårat Eden

en plats ej tid och rum

vi älskar


mer förälskade






förenas för en stund

 

 

 




Övriga genrer av Leif Furstedt
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-02 20:47



Bookmark and Share


  aol
så vacker poesi topp
2007-09-08

  Sanningsägaren VIP
Underbart! :)
2007-05-03

  Sanningsägaren VIP
vacker, varma stämningsfulla ord
som tillsammans bilder en helhetsvärme
jag störs dock av versaler och punkter
i denna, skulle vilja se den helt naken
som den vackraste kärleken
/åsa
2007-05-03

  Bubamara - Maria Zakrisson
där daggdroppar växer
trillar till ro

bra start på vämande
kärleks-text,vackert.
2007-05-02

    sunnanvind
Mycket vacker dikt...Känns så varsam och öm! Vackra ord, meningar som avbyter varandra ....Applåd!
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt