Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt sista hopp finns i er; ett glas vatten & en vit tablett, är det verkligen så lätt? Killar i alla ära, men vart tog kärleken vägen?


Ta mig till himlen nu!

Ge mig en drog som får mig att sväva

Ge mig en drog som får mig att le

Ge mig en drog som får mig att känna

lycka för ett tag, om så bara för en stund




Fri vers av Snubblaraldrig
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-05-02 23:18



Bookmark and Share


  CaPsyco
Verkligen bra skrivet!
jättefint
(:
2007-07-10

  utstött
wow snacka om att jag gillade den!
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig