Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland försvinner verkligheten ifrån mig... en dimma lindar in mig och skalar av alla utmärkande drag hos alla andra runtomkring... livet på automatik... jag ser bara tio centimeter framför mig, inget mer... kysst många väggar på det sättet...


Bortkommenhet



det betyder ingenting...
-...
jag kan inte acceptera det du säger...
-...
förstår inte de ord du använder...
-...
kan inte höra din röst...
-...
kan inte ens se din mun...
-...
pratar du med mig?
-...
jag tror inte jag lyssnar...
-...
vet inte vad du säger...
-...
existerar du?
-...
drömmer jag?
-...
vad pratar du om?
-...
vem är du?
-...
du ser så glad ut...
-...
varför skrattar du?
-...
jag klarar inte av...
-...
vad gnabbar du om?
-...
ursäkta, pratar du med mig?
-...
ursäkta, vad är det du vill säga?
-...
ursäkta, håll tyst lite...
-...
ursäkta, ursäkta...
-...
snälla sluta prata...
-...
jag kan inte...
-...
vet inte...
-...
vad gör jag här?
-...
låt mig vara!
-...
vem är du?
-...
är du här för att träffa mig
-...
varför?
-...
var är jag?
-...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-03 18:26



Bookmark and Share


  KLANG
Underbar=)
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen